Stolica ŠOKIRAO: Trener Partizana istumbao startnih 11, iznenadio sa BONUSOM!

Autor:

Sport

23.07.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli od 21 čas igraju protiv gostiju iz Bačke Topole u trećem kolu Mozzart Superlige Srbije i to će biti prvi meč na domaćem terenu u novoj sezoni.

Stolica ŠOKIRAO: Trener Partizana istumbao startnih 11, iznenadio sa BONUSOM!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - TSC

Fudbaleri Partizana od 21 čas igraju utakmicu trećeg kola Mozzart Superlige Srbije protiv TSC-a iz Bačke Topole i to će biti prvi meč na domaćem terenu u novoj sezoni.

Ilija Stolica, trener crno-belih u najmanju ruku šokirao je sastavom, pošto je istumbao startnih 11, a iznenadio je i sa bonus igračem.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Stolica

Sastav Partizana u formaciji 4-2-3-1: Stevanović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Belić – Andrade, Natho, Terzić – Rikardo.

Možda će pred Grobarima debitovati novo pojačanje Fuseni Dijabate pošto se nalazi na klupi zajedno sa Popovićem, Baždarom, Fejsom, Holenderom, Ilićem, Markovićem, Menigom, Petkovićem, Šehovićem i Živkovićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fuseni Dijabate (u sredini u dresu Lestera)

Strateg "parnog valjka" odlučio se za štoperski tandem Vujačić i Saničanin, a videćemo kako će delovati vezni red sa bonusom Kristijanom Belićem, Zdjelarom, Nathom i Andradeom.

Takođe, nema Mihajla Petkovića koji je počinjao utakmice u Ivanjici i Nišu, a sada je na njegovom mestu Nikola Terzić. 

Republika

Foto: FK Partizan

Kristijan Belić

Sastav TSC-a u formaciji 3-5-2: Ilić – Stojić, Antonić, Ćalušić – Cvetković, Stojković, Đakovac, Kuveljić, Jovanović – Ratkov, Vukić.

Rezervisti su Bursać, Filipović, Dukure, Krpić, Krsmanović, Krstić, Milosavić, Mirčevski, Stanojev, Stanojlović i Tomanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading