Daleko je Evropa, a još bliže TSC! Stolica o Partizanu u Evropi!

Autor:

Sport

22.07.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko i jasno!

Daleko je Evropa, a još bliže TSC! Stolica o Partizanu u Evropi!

Foto: Starsport

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica istakao je da još uvek ne razmišlja o evropskim mečevima pošto je trenutni fokus na TSC protiv koga crno-beli igraju u Humskoj u subotu od 21 čas.

- Još je rano. Gledali smo prvi meč na TV, kao i svi u ljudi u klubu. Nama je fokus na ozbiljnog protivnika koga imamo u subotu, a to je ekipa TSC-a. Mečevi u Evropi su realno daleko. Videli smo da su Midtjiland i AEK ozbiljne ekipe. Nisam ni jednog sekunda pomislio na treće kolo kvalifikacija za LE. Mislićemo na našeg protivnika u Evropi kada dodje vreme za too. Sada je poenta na TSC. Daleko je Evropa- rekao je Stolica za Tanjug na predstavljanju novih garnitura "Najk" dresova za aktuelnu sezonu.

Podsetimo, Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati sa boljim iz duela kvalifikacija za Ligu šampiona Midtjiland - AEK Larnaka, a prvi meč u Danskoj okončan je rezultatom 1:1.

Partizan će na Evro sceni debitovati 4. avgusta kao gost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading