Šta će biti s Falkom? Zvezda ga nudi za "siću", ali ga niko neće!

Autor:

Sport

22.07.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan i dalje u potrazi za novim klubom.

Šta će biti s Falkom? Zvezda ga nudi za "siću", ali ga niko neće!

Foto: Starsport

Filipo Falko

Italijanski fudbaler Filipo Falko je i dalje član Crvene zvezde, ali je van svih planova trenera Dejana Stankovića i uopšte nije sa ekipom, već boravi u Italiji gde pokušava da nađe nove poslodavce.

Navodno, šampion Srbije je spreman da se Falka odrekne za 500.000 evra, ali je mnogo veći problem od te cene što nema zainteresovanih timova.

Početkom leta su mediji na Apeninima pisali da bi Kaljari možda mogao da krene po Mesija iz Salente, ali od toga nije bilo ništa, a poslednjih nedelja Falko kao da ne postoji i niko ga ne spominje.

Republika

Foto: Starsport

Filipo Falko

Omaleni Italijan je na "Marakanu" stigao pre godinu i po dana, ali nije opravdao očekivanja, pošto je na 35 odigranih utakmica upisao šest golova i četiri asistencije.

Takođe, veliki problem za Zvezdu je taj što Falko ima ugovor do narednog leta, a jedan je od igrača sa najvećom platom u Ljutice Bogdana. Ipak, crveno-beli i Italijan su napravili prećutni dogovor da mu klub uplaćuje manji iznos svakog meseca, dok se on ne nalazi u Beogradu i u domovini pokušava da nađe mesto za nastavak karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading