UOČI IZRICANJA PRESUDE USLIKAN U KAFIĆU: Marjanović možda poslednje sate NA SLOBODI provodi na kafi! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

22.07.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu danas će, u 11 časova, izreći prvostepenu presudu Zoranu Marjanoviću, optuženom za teško ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

UOČI IZRICANJA PRESUDE USLIKAN U KAFIĆU: Marjanović možda poslednje sate NA SLOBODI provodi na kafi! (FOTO/VIDEO)

Foto: e-stock

Viši sud u Beogradu danas izriče prvostepenu presudu Zoranu Marjanoviću (43), optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) na nasipu Crvenka u Borči.

Uoči izricanja presude, Marjanović je uslikan kako sa prijateljima, devojkom i sinom sedi u kafiću, pije kafu i razgovara.

Podsetimo, tužilac je od suda zatražio da Marjanović bude osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina i da mu odredi pritvor zbog uznemiravanja javnosti, dok su njegovi branioci tražili da mu izrekne oslobađajuću presudu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu smatra da je tokom postupka dokazano da je Marjanović ubio svoju ženu s umišljajem, i to na svirep i podmukao način. Tužilaštvo je ocenilo da je dokazalo da je Marjanović u trenutku ubistva postupao u stanju uračunljivosti i da je krivično delo izvršio s direktnim umišljajem, jer je bio svestan šta čini kada je Jeleni naneo osam posekotina po glavi.

Jelena je ubijena 2. aprila 2016. dok je trčala nasipom u Borči. Kombinovano sudskomedicinsko i trasološko veštačenje utvrdilo je da su Jeleni nanete povrede dok je još bila živa. Veštaci su rekli da su joj smrtonosne povrede nanete metalnim predmetom. Nije utvrđeno čime joj je smrskana glava, a oružje ili oruđe nije nađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading