Ponizio ga je! Rade Bogdanović na mrtvo ime isprozivao nevernika Pikea! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.07.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek iskren i direktan!

Ponizio ga je! Rade Bogdanović na mrtvo ime isprozivao nevernika Pikea! (VIDEO)

Foto: RTS/printscreen

Nekadašnji srpski fudbaler britkog jezika Rade Bogdanović, poznat je našoj javnosti po autentičnim gostovanjima u emisijima, a ovoga puta na radaru Bogdanovića našao se i defanzivac Barselone Đerar Pike:

- Pike, otac advokat, ciklioneri! Prevarant kakav se ne viđa! Milioni, 48 miliona evra godišnja plata. Objavio da mesečno prima 1.900.000 evra i malo mu... Napravi i ugovor od 24 miliona da mu firma ima proviziju od španskog kupa koji bi se igrao u Španiji i to mu je malo. I na sve to želi i na Olimpijske igre u Tokijo i to hoće, sve hoće! Daj meni sve, to je klasičan primer vremena u kome živimo. Daj meni sve, a za ostale me baš briga- rekao je Bogdanović u emsiji "Alesto" koji uređuje Aleksandar Stojanović.

Podsetimo, Pike se nedavno razveo od svoje dugogodišnje supruge, kolumbijske pevačice Šakire koju je prevario sa majkom svog saigrača Gavija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading