BIZARNA SITUACIJA U PRODAVNICI NA KAMP NOU: Dresove LEVANDOVSKOG zaustavilo SLOVO W!

Autor: M.S.

Sport

22.07.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoćete da kupite dres Roberta Levandovskog u Barseloni? E, pa ne može i to iz bizarnog razloga. Na Nou kampu nisu naručili dovoljno slova W, koje se dva puta pojavljuje u prezimenu Poljaka, pa samim tim ne mogu da ga odštampaju na leđima.

BIZARNA SITUACIJA U PRODAVNICI NA KAMP NOU: Dresove LEVANDOVSKOG zaustavilo SLOVO W!

Foto: Tanjug/AP

Naime, Španci su pali na ispitu jer se radnici u Barseloninom šopu nisu najbolje pripremili za dolazak ubojitog špica iako je njegov transfer najavljivan nedeljama.

NIJE ŠALA

Da problem bude veći, čak i kada je potpis bivšeg napadača Bajerna bio gotova stvar, nikome očigledno nije palo na pamet da nabave slova W, koja ranije gotovo nisu ni koristili, pa je usledio zastoj u prodaji kada su potrošili ono malo zaliha za "zlu ne trebalo".

Iako sve ovo zvuči kao velika šala, video-snimak iz Barselonine prodavnice koji kruži društvenim mrežama pokazuje da je ipak istina. Naime, na njemu se može videti kako navijači pokušavaju da kupe dres Levandovskog i pitaju prodavca zašto ne može da se kupi dres, a on im odgovara: "Jer nema više slova W, potrošili smo ih." Usledilo je samo kratko: "Ozbiljno" od kupca, a zatim su se svi nasmejali.

ZAKAZAO MARKETING

Tako će vraćanje izdatka za Poljaka morati da sačeka, a o kakvom se privremenom minusu radi, svedoči to što se jedan dres prodaje za 160 evra, a nema sumnje da će planuti u rekordnoj seriji. Međutim, cela ova situacija nije nimalo smešna i ostaje pitanje kako je Barselonin marketinški tim uspeo ovako da zakaže. Posebno ako se uzme u obzir da klubovi godinama zarađuju velike svote novca od prodaje dresova. Može se reći i da, zahvaljujući prodaji opreme, vraćaju novac uložen za transfer igrača, a kod Levandovskog on je iznosio 60 miliona evra, plus 20 miliona menadžeru Piniju Zahaviju. Slavni Poljak potpisao je ugovor s Barselonom na četiri godine, što znači da će Kamp nou napustiti u 38. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading