Posle SVAĐE sa bivšim, izvršila SAMOUBISTVO! Otkriveni detalji misteriozne smrti mlade Srpkinje u Italiji!

Autor:

Hronika

24.07.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinska sestra iz Prokuplja, koja je pronađena mrtva u Italiji izvršila je samoubistvo.

Posle SVAĐE sa bivšim, izvršila SAMOUBISTVO! Otkriveni detalji misteriozne smrti mlade Srpkinje u Italiji!

Foto: Printskrin/gofundme.com

Prema prvim informacijama iz istrage italijanske policije, Tanja K. (31), medicinska sestra iz Prokuplja, koja je u petak pronađena mrtva u italijanskom gradu Vićenci, izvršila je samoubistvo.

Tanjino telo pronašle su u oblasti Savijabona u Vićenci njene kolege koje su došle da je voze na posao, a veče pre toga viđena je kako se svađa sa bivšim suprugom.

Za transport njenog tela u Srbiju hitno je potrebna novačana pomoć. Akciju je pokrenula Šanda Holei koja je navela sledeće:

- Zdravo, zovem se Šanda Holei, prikupljam sredstva za Tanju Komatinović koja je preminula u ranoj 31. godini. Tanja ne samo da je bila vredna radnica koja je sa strašću obavljala svoj posao, već je bila veoma ljubazna i draga prema svakom pacijentu koji je došao u kontakt sa njom. Nepotrebno je reći kako je gubitak Tanje uništio menadžment i kolege koji su sa njom radili rame uz rame tokom prošle godine. Želela bih da pomognem njenoj porodici koja živi u Srbiji da obezbedi adekvatan pomen i sahranu i omogući im da Tanju odvedu kući. Molimo sve koji su u mogućnosti da doniraju, svako malo je veoma cenjeno - napisala je ona, a kako možete donirati novac pročitajte OVDE.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading