USTAŠKI ZLOČINI NIKADA NEĆE I NE SMEJU BITI ZABORAVLJENI: Siniša Mali reagovao na zabranu posete Jasenovcu!

Autor:

Vesti

17.07.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija SIniša Mali je šokiran odlukom hrvatskih vlasti.

USTAŠKI ZLOČINI NIKADA NEĆE I NE SMEJU BITI ZABORAVLJENI: Siniša Mali reagovao na zabranu posete Jasenovcu!

Foto: instagram.com/printscreen

Ministar finansija Siniša Mali komentarisao je odluku Republike Hrvatske da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zabrani dolazak u privatnu posetu Jasenovcu, kako bi položio vence.

- Svedoci smo skandalozne odluke hrvatskih vlasti, koja se kosi sa zdravim razumom i koja pokazuje da tamošnji režim ne preza ni od čega. Ne dozvoliti predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću privatnu posetu Jasenovcu, mestu stradanja stotina hiljada nevinih Srba, Jevreja i Roma, je skandal bez presedana, za svaku osudu - naveo je Mali i dodao:

- Hrvatski režim očigledno ne želi da predsednik Srbije ode u Jasenovac jer bi tako podsetio svet na sve zločine koji su tamo počinjeni. Ali, ustaški zločini nikada neće i ne smeju biti zaboravljeni.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objaviće sutra u 18 časova svoj odgovor ustaškoj vlasti u Zagrebu koja mu je danas zabranila odlazak u Jasenovac. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading