Sve vesti iz istog izvora: USTAŠKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA iza "novinarstva"!

Autor:

Vesti

17.07.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka ondašnjih medija.

Sve vesti iz istog izvora: USTAŠKA OBAVEŠTAJNA SLUŽBA iza "novinarstva"!

Foto: printscreen

Hrvatski mediji

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću hrvatske vlasti i ustaški režim premijera Andreja Plenkovića zabranili su privatnu posetu Jasenovcu, a ustaški mediji od jutros vode kampanju protiv srpskog predsednika.

Tako su u hrvatskim medijima odjeknuli naslovi o Vučićevoj nameri da "banjava", kao i da "izazove haos", kao da nije reč o jasenovačkim žrtvama i odavanju počasti istim.

Tako su se, kao i obično, srpske žrtve našle u drugom planu, dok su se Hrvati, po staroj dobroj matrici predstavili kao ugnjetavan narod, među koji dolazi lider Srbije kako bi im napravio pakao. Uzveši u obzir naslove poput: 

- Vučić danas planirao privatno doći u Jasenovac i izazvati haos!

- Vučić danas hteo privatno doći u Jasenovac? Ne može, hteo je izazvati haos pre Oluje

- Izvori iz Vlade: Vučić je danas hteo banuti u Jasenovac, nećemo ga pustiti

Postaje sve jasnija namera, a to je da se lider Srbije predstavi kao neko ko destabiliše, iako je dobro poznato koliko se zalaže za ujedinjenje regiona i donošenje mira unutar istog.

To nije namera novinara, niti medija, samih po sebi, već onog ko se krije iza njih, u ovom slučaju Ustaške obaveštajne službe.

Naime, sve vesti potenciraju to da je Vučić želeo da dođe kako bi izazvao haos, a puštene su iz istog centra. Tu nema novinarstva, već je sve sirova akcija ustaškog režima u Hrvtaskoj, ocenjuju dobro upućeni izvori iz Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading