Pevačica sa 18 godina igrala u STRIPTIZ BARU, na grudima zaradila HILJADE EVRA: Roditelji umirali od BRIGE za ćerkom, a danas ima BOGATU PORODICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.07.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Vrbos prisetila se svojih početaka!

Pevačica sa 18 godina igrala u STRIPTIZ BARU, na grudima zaradila HILJADE EVRA: Roditelji umirali od BRIGE za ćerkom, a danas ima BOGATU PORODICU! (FOTO)

Foto: instagram.com/martina.vrbos

Pevačica Martina Vrbos se prisetila svojih početaka, pa priznala kako je zaradila za svoj prvi album i šokirala sve nepoznatim detaljima. Ona je otkrila da je imala svoju tačku u striptiz klubu.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Martina Vrbos Amig show

 

- Sećam se kada sam sa 18 godina krenula za Njujork, niti sam razmišljala gde ću, ni šta ću... Radila sam tada u striptiz klubu, ali ono 'samo sa si*ama', imala sam tačku svoju. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vreme sam završavala Ekonomski fakultet... - pričala je Martina.

Republika

Foto: Promo foto

Martina Vrbos slike

 

- Moji roditelji su mnogo brinuli, kako ću sama... Da sada treba da krenem, mnogo bih više brinula... Tada, pevala sam, imala sam tačku onako toples, sa si*ama, meni je veći problem bio što mi je donji deo kratak nego što sam gore gola. Stalno sam razmišljala kako mi zadnjica izgleda, ali sam se tešila da su amerikanke debele te ja sigurno mogu da prođem. I dobro sam zaradila, snimila album i eto vratila se... - govorila je Martina u emisiji "Magazin IN".

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading