Otkrivena TAJNA LJUBAV Ivane Peters: Godinama je ćutala o poznatom glumcu, imali su AFERU, a onda su prekinuli zbog njegove STRASTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters priznala sve o ljubavi sa poznatim glumcem sa kojim je bila pre nekoliko godina!

Otkrivena TAJNA LJUBAV Ivane Peters: Godinama je ćutala o poznatom glumcu, imali su AFERU, a onda su prekinuli zbog njegove STRASTI! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Nekadašnja članica grupe "Tap 011" i frontmen grupe "Negativ" Ivana Peters bila je udata za Aleksandra Petersa, a u braku koji je trajao od 2005. do 2008. dobili su ćerku Saru.

Od razvoda Ivana se nije pojavljivala u javnosti u društvu muškaraca, ali pre godinu i po progovorila o jednoj davnoj vezi za koju javnost nije znala.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Peters biografija

 

Naime, ona je tada gostujući u emisiji "Amidži šou“, odgovorila na pitanje "Navedi jednu osobu sa javne scene koja ti se sviđala ili udvarala?"

 Udvarao i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov - rekla je pevačica.

Republika

Foto: www.youtobe.com/AmiG Show

Ivana Peters Amig show

 

Takođe, priznala je da svoju privatnost vešto krije od javnosti, kao i da će se o njoj znati tek onoliko koliko sama dozvoli.

Pozdrav za njega. Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla ―zaključila je Ivana Peters.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading