ZASTRAŠUJUĆA KAMPANJA USTAŠKIH MEDIJA I REŽIMA! Plenkovićev režim zabranio Vučiću da uđe u Jasenovac! Može svuda, samo ne tu!

Autor:

Vesti

17.07.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ustaški režim Andreja Plenkovića po svaku cenu želi da spreči Vučića da oda poštu žrtvama ustaških koljaca i ne dozvoliti mu da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu!

ZASTRAŠUJUĆA KAMPANJA USTAŠKIH MEDIJA I REŽIMA! Plenkovićev režim zabranio Vučiću da uđe u Jasenovac! Može svuda, samo ne tu!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić hteo je da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih u Jasenovcu! Međutim, Hrvatska je reagovala rekaviši da Vučić može svugde, samo ne u Jasenovac!

Ustaški mediji od jutros vode strašnu kampanju ističući da je Vučić želeo da "napravi haos".

Postavlja se pitanje, kako je to polaganje cveća i minut ćutanja haos i zar se toliko plaše jasenovačke tišine i onoga što bi posle toga mogao predsednik reći?

Ovakav čin hrvatske vlasti jednako je skandalozan kao kada bi se izraelskom predsedniku zabranio odlazak u Aušvic!

Povodom sramne odluke ustaškog režima Andreja Plenkovića uslediće oštar odgovor ministra spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković koji je konferenciju za medije zakazao za 11 časova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading