Pevačica prošla DEVET KRUGOVA PAKLA, odrekla se vere, doživela TRAGEDIJE, a danas izgleda potpuno drugačije: Dunja Ilić bila je GOTIK DIVA, a evo gde se nalazi! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Ilić jedna od zapaženijih estradnih dama danas izgleda potpuno drugačije!

Pevačica prošla DEVET KRUGOVA PAKLA, odrekla se vere, doživela TRAGEDIJE, a danas izgleda potpuno drugačije: Dunja Ilić bila je GOTIK DIVA, a evo gde se nalazi! (FOTO)

Foto: instagram.com/sasha_ivanovna

Pevačica  i gotik diva Dunja Ilić bila je jedna od zatupljenijih estradnih dama u javnosti, zbog njenog načina života. Međutim, za samo nekoliko meseci Ilićeva je proživela nekoliko krugova pakla, o čemu je otvoreno pričala na društvenim mrežama.

 

Dunja je iznenadila javnost kad je postala tarot tumač, pričala je javno o svojoj borbi sa opijatima, ali i bankrotu koji je doživela i preseljenju iz Srbije.

- Biću iskrena, jer ne želim da ispadne da bilo kakve obaveze prema bilo kome izbegavam, jer sam umišljena, istripovana itd. Ne odgovaram na poruke, otkazujem obaveze i viđanja jer sam u depresiji - započela je Ilićeva na svom Instagram profilu svojevremeno.

- Ništa ozbiljno nije, ali jednostavno spavam, jedem, radim koliko moram, čitam. Ne viđam se i ne čujem ni sa najbližim ljudima, jer trenutno nisam u stanju - dodala je Dunja, u želji da objasni šta joj se dešava.

Republika

Foto: instagram.com/sasha_ivanovna

Dunja Ilić Instagram

 

- Eto, molim sve poznanike itd da me razumeju što ne odgovaram na poruke, odlažem viđanja. Prosto, ne osećam se dobro - navela je ona tada.

Bivša pevačica kasnije se pohvalila kako od čitanja tarot karti zarađuje 1.000 evra mesečno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja Ilic (@wicked.one91)

 

- Može, meni je potrebno oko 1.000 evra mesečno za život, ja to od tarota nekako zaradim - odgovorila je Dunja na Instagramu.

Podsetimo, ona je jednom prilikom pričala i da je prošla kroz turbulentan period, da je dva puta pokušala samoubistvo, kao i da je bila zavisna od alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading