TRAGEDIJA: Svetski šampion ubijen u Sao Paulu - na njega je pucao pijani policajac!

Autor:

Sport

08.08.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verbalni sukob na koncertu koštao ga je života.

TRAGEDIJA: Svetski šampion ubijen u Sao Paulu - na njega je pucao pijani policajac!

Foto: Instagram.com/leandrolojj

Svetski šampion u brazilskom džiu-džicu Leandro Lo Pereira do Nasimento stradao je na koncertu u Sao Paulu nakon svađe sa drugim muškarcem.

Kako prenose brazilski mediji tridesettrogodišnji Leandro Lo verbalno se sukobio sa muškarcem koji je zatim izvadio pištolj i pucao mu u glavu. Sportista je hitno prebačen u bolnicu "Dr Artur Ribeiro de Saboja", ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Prema policijskom izveštaju osoba koja je pucala na Leanda Loa je policajac Henrike Otavio Oliveira Velozo. U momentu izvršenja krivičnog dela, on je bio u vidno alkoholisanom stanju, a prema rečima svedoka i pre samog tragičnog čina, policajac je gestikulacijama pretio brazilskom sportisti.

Policija za izvršiocem ovog krivičnog dela i dalje intenzivno traga.

 

Leando Lo je bio jedan od najuspešnijih brazilskih džiu-džicu sportista svih vremena. sa osam osvojenih svetskih prvenstava. Svojoj dugačkoj listi dostignuća dodao je nekoliko trofeja Međunarodne brazilske džiu-džicu federacije, osam Pan-američkih titula, sedam Grand Pri kupa i dva Otvorena prvenstva Evrope.

Loova smrt izazvala je pravi šok u svetu borilačkih veština, a mnogobrojni sportisti širom sveta odali su mu počast putem društvenih mreža. Jedan od onih koji su zatečeni tragičnom smrću Loa Leandra jeste i nekadašnji UFC borac Keni Florijan koji se od Loa oprostio putem Tvitera sledećim rečima:

- Veoma tužan dan za BJJ zajednicu. Leandro je bio legenda - kratko je napisao Florijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading