Nije za one sa slabim srcem: Zbog ove ZANOSNE plavuše i led se topio u hokejaškim dvoranama, danas se bavi drugim poslom na radost muške populacije! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

05.08.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je veliki potencijal, ali je napustila sport i posvetila se nekim potpuno drugačijim disciplinama.

Nije za one sa slabim srcem: Zbog ove ZANOSNE plavuše i led se topio u hokejaškim dvoranama, danas se bavi drugim poslom na radost muške populacije! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/mikaylademaiter

Nekadašnje igračica hokeja na leduMikajla Demajter iznenadila je sportsku javnost kada je 2020. godine objavila da napušta hokej.

Kanađanka je pored činjenice da je bila uspešna golmanka, nakon povrede kolena i operacije, odlučila da okonča profesionalnu karijeru i da se posveti modelingu koji joj, mora se priznati mnogo bolje pristaje.

Mikajla redovno na društvenoj mreži Instagram objavljuje svoje fotografije na opštu radost muške populacije, pa i ne čudi da su mnogi već sada zaboravili da je ova zanosna devojka nekada bila profesionalni sportista.

Kada pogledate fotografije Mikajle Demajter biće vam poptuno jasno zašto njen profil na Instagramu ima gotovo milion i po pratilaca.

 

Inače, Mikajla za usluge na "Onlyfans" mreži naplaćuje gotovo 17 dolara mesečno i kako se saznaje odlično zarađuje od toga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
mikajlo

05.08.2022 11:35

dobra mikajla sunce ti