Najlepša odbojkašica na planeti proživljava pravu torturu: Zbog nje su hale bile pune, a sada je primorana da napusti ovaj sport! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.08.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna vest stiže iz Sjedinjenih Američkih Država.

Najlepša odbojkašica na planeti proživljava pravu torturu: Zbog nje su hale bile pune, a sada je primorana da napusti ovaj sport! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/kaylasimmmons

Mnogi je smatraju najlepšom sportistkinjom koja je nastupala na odbojkaškom terenu. Međutim, iako bi mnogi pomislili da usled svog fizičkog izgleda nema nikakvih životnih problema, stvarnost je potpuno drugačija.

Kajla Simons se ne stidi da pokaže na društvenoj mreži Instagram čari svog tela, što joj je zadalo velikih problema.

U klubu u kojem je do nedavno nastupala zahtevali su od nje, ne samo da obriše provokativne fotografije, već i da ugasi svoj nalog na navedenoj društvenoj mreži. Kajla to nije želela da učini pa se suočila sa eliminacijom iz ekipe.

 

Kako će muška populacija koja je do sada posećivala odbojkaške dvorane samo zbog ove devojre reagovati, ostaje nam da vidimo, ali je jedno sigurno. Kajla Simons će i dalje broj svojih pratilaca na društvenim mrežama, meriti u stotinama hiljada.

Ipak, da stvari po nju i nisu krenule u negativnom smeru, govori podatak da je ova devojka tokom jula meseca dobila i poziv da se fotografiše za poznati muški časopis "Plejboj".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading