Zasenila je i velikog Ronalda: Kristijanova rođaka objavila fotografije sa odmora i oborila društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Sport

17.07.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji portugalski fudbaler i dalje ne zna čiju će opremu nositi naredne sezone.

Zasenila je i velikog Ronalda: Kristijanova rođaka objavila fotografije sa odmora i oborila društvene mreže! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

I pored činjenice da je karijera Kristijana Ronalda davno dosegla svoj vrhunac i da se nalazi u padu, Portugalac skreće pažnju na sebe gde god da se pojavi. 

Međutim, tokom letovanja koje je i ove godine proveo u krugu porodice, dogodilo se da Kristijano Ronaldo ne bude glavna meta svih pogleda i komentara.

Naime, njegova dvadesettrogodišnja rođaka Alisija Aveiro objavila je na društvenoj mreži Instagram nekoliko fotografija koje su snimljene tokom letovanja koje je provela sa svojim rođakom, jednim od najboljih fudbalera u istoriji ove igre.Nije mnogo vremena prošlo, a društvene mreže su se zapalile, a među brojnim komentarima našao se i komentar Ronaldovog prijatelja.

 

On je uz fotografiju Alisije Aveiro napisao:

- Ti si božanstvena.

Kristijano Ronaldo i dalje ne zna gde će nastupati u sezoni 2022/23. On je i dalje član Mančester junajteda, ali se nije pojavio na početku priprema svoje ekipe, pa je sve izvesniji njegov odlazak sa "Teatra snova".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading