Vredi svaki evro: Nekadašnji fudbaler Reala potrošio pravo bogatstvo na venčanje - kada vidite njegovu izabranicu, sve će vam biti jasno! (FOTO)

Autor:

Sport

13.07.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se konačno skrasio?

Vredi svaki evro: Nekadašnji fudbaler Reala potrošio pravo bogatstvo na venčanje - kada vidite njegovu izabranicu, sve će vam biti jasno! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji fudbaler madridskog Reala i aktuelni član turskog Ankaragučua, Hese Rodrigez ima petoro dece sa tri različite žene, ali se čini da je odlučio konačno da se skrasi.

Prethodnog vikenda u Las Palmasu, konačno se zarekao na "večitu ljubav" svojoj izabranici Auri Ruiz, a kako prenose španski mediji za venčanje je Rodrigez potrošio neverovatnih 700.000 evra.

Foto: Instagram.com/aurah.ruiz

Hese Rodrigez i Aura Ruiz

 

Prema infomracijama do kojih su došli španski mediji od konobara koji su bili angažovani na ovom venčanju, ono je bilo do te mer raskošno, da mnogi smatraju da se nešto slično neće u skorije vreme ponoviti.

Inače, Hese Rodrigez je na samo venčanje potrošio 600.000 evra, a još 100.000 evropskih novčanica je utrošio na svadbeni poklon svojoj supruzi. Naime, toliko košta automobil Mercedes AMG GLE.

Međutim, kada pogledate kako izgleda izabranica njegovog srca biće vam i jasno zašto Rodrigez nije žalio da potroši pravo bogatstvo.

 

Dvadesetdvetogodišnji Hese Rodrigez tokom svoje dosadašnje profesionalne karijere nastupao je za madridski Real, PSŽ, Las Palmas, Stouk, Betis i Sporting, a od nedavno je član turskog Ankaragučua.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading