NIJE SAMO BAJDEN, I PRVA DAMA SAD U CENTRU SKANDLA: Izjava koja je izazvala buru, DŽIL MORALA DA SE IZVINJAVA!

Autor:

Svet

13.07.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mandat američkog predsednika Džo Bajdena obeležen je brojnim gafovima, a so na ranu sada je dodala i prva dama Džil Bajden.

NIJE SAMO BAJDEN, I PRVA DAMA SAD U CENTRU SKANDLA: Izjava koja je izazvala buru, DŽIL MORALA DA SE IZVINJAVA!

Foto: Tanjug/AP

Prva dama SAD, supruga američkog predsednika Džo Bajdena Džil Bajden napravila je neverovatan gaf vređajući latinoameričku zajednicu u SAD.

Kako prenose strani mediji, u pokušaju da uputi kompliment Latinoamerikancima, Džil Bajden je rekla da su "jedinstveni kao takosi za doručak", što je izazvalo salve komentara na društvenim mrežama - mahom negativnih.

Izjava Bajdenove, inače, dolazi u krajnje delikatnom trenutku pošto Demokratska stranka na čijem čelu je Bajden iz meseca u mesec gubi poverenje birača, a Bajdenova popularnost među Latinoamerikancima je na najnižoj mogućoj tački.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Nakon što je skandal dospeo u javnost a korisnici društvenih mreža žestoko napali bračni par Bajden, morao je da se oglasi i sekretar za štampu gospođe Bajden.

Prva dama se izvinjava što su njene reči prenele bilo šta osim čistog divljenja i ljubavi prema latino zajednici - naveo je on.

Sa druge strane, američki Republikanci na nož su dočekali izjavu Bajdenove i žestoko je napali.

- Nije ni čudo što Latinoamerikanci beže iz Demokratske stranke! - napisao je američki predstavnik Endi Bigs, republikanac iz Arizone na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading