Hrvati u panici zbog srpskog filma! Pljuju film a da ga nisu pogledali: Za trejler tvrde da je propagandni uradak, smeta im istina

Autor: Republika

Vesti

04.08.2022

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji ne prestaju sa napadima i izvrtanjem istine o zločinačkoj akciji Oluja.

Hrvati u panici zbog srpskog filma! Pljuju film a da ga nisu pogledali: Za trejler tvrde da je propagandni uradak, smeta im istina

Foto: Tanjug/T. Radovanović/printascreen

Mediji pod kontrolom premijera Hrvatske Andreja Plenkovića udarili su na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i na film "Oluja" koji prikazuje sva zverstva koja su hrvatski vojnici načinili Srbima u istoimenoj zločinačkoj akciji, objavivši vest: "U Srbiji snimljen film o ‘Oluji‘, pogledali smo trailer, ovaj projekt očito ima samo jednu svrhu", jasno aludirajući da im je Vučić kriv što Srbija nikada neće zaboraviti ustaški zločin nad svojim narodom.

Da su jasni u svojoj nameri da napadu Vučića i Srbiju što više, govori i činejnica da u svakom satu ustaški mediji izbacuju sve više tekstova o predsedniku Srbije.

Ustaška mržnja prema Srbiji i Srbima, a pre svih prema predsedniku Aleksandru Vučiću, poprima bolesne razmere, pa tako i pored medijskih napada dolaze i oni van tih okvira. Na društvenim mrežama pojavila se slika fiskalnog računa iz jednog kafića na hrvatskom ostrvu Brač, na kom otštampanim slovima piše: “SMRT VUČIĆU – ŽIVELA HRVATSKA!”

Svaki od ovih napada dolazi samo sa jedne adrese, one na kojoj boravi i odakle šalje uputstva Andrej Plenković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading