Nikola i Bojana potvrdili da čekaju PRINOVU! Rokvići na simpatičan način otkrili radosne vesti, čestitke PLJUŠTE sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2022

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati par na simpatičan način potvrdio je naša saznanja!

Nikola i Bojana potvrdili da čekaju PRINOVU! Rokvići na simpatičan način otkrili radosne vesti, čestitke PLJUŠTE sa svih strana! (FOTO)

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nakon što je portal Republika pre dva dana ekskluzivno saznao da Nikola Rokvić i njegova izabranica Bojana Barović čekaju treće dete, poznati par oglasio se ovim povodom i potvrdio navode!

Naime, Bojana je putem društvenih mreža podelila fotografiju na kojoj ponosni roditelji poziraju sa svojim naslednicima Leonom i Simeonom, a u opisu fotografije stavila je emotikone sina, ćerke i bebe, čime je jasno stavila do znanja da će se njihovoj porodici uskoro pridružiti još jedan član.

 

 

Komentari i čestitke oduševljenih pratilaca ne prestaju da pristižu, a poznati supružnici ne kriju radost zbog prinove.

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikola Rokvić i Bojana Barović

 

Podsećamo, Nikolin mlađi brat Marko i njegova izabranica Sara pre samo nekoliko dana otkrili su da će njihov sin Despot uskoro dobiti sestru, a nedugo zatim najlepše vesti zadesile su i Nikolu i Bojanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading