Rokvić postaje TATA drugi put: Marinkov naslednik otkrio POL BEBE, deda bi bio PONOSAN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Rokvić postaje tata drugi pol, a supruga Sara Rokvić otkrila je pol bebe!

Rokvić postaje TATA drugi put: Marinkov naslednik otkrio POL BEBE, deda bi bio PONOSAN! (VIDEO)

Foto: ST/N.MANDIĆ

Sin Marinka Rokvića, Marko Rokvić saznao je pol bebe, a sa suprugom Sarom Rokvić je na Instagram profilu podelio sa pratiocima da će se drugi put ostvariti kao roditelji. 

Sara je u opisu video snimka u kom su prikazali kako su saznali za pol, objasnila i napisala da im se napokon ostvarila želja, koju su dugo želeli, a to je da dobiju devojčicu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic)

 

- Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima - započela je Sara i nastavlja:


- Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic)

 


- Ceo video je dugačak, privatan, prepun svega, gužve, vike, smeha, suza, radosti, boja, konfeta, nedostajanja, šarenila, zagrljaja i poljubaca, ali smo isekli kratke isečke naše ljubavi, i reakcije našeg Nidže @nikolarokvic i naše prabake Milke (u roze garderobi 🥹) jer smo se danima smejali, ali u kojima je toliko ljubavi i sreće zbog nas, jer dovoljno je reći - porodica - napisala je Sara. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, čestitke i želje pristizali su sa svih strana. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading