''Da mi je tvoj mozak!'' Milica Todorović bila GRUBA prema Tanji Savić, ona joj odbrusila: Bolje da budeš kao JA!

Autor:

Zabava

03.08.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović progovorila o Tanji Savić i poslednjem susretu.

''Da mi je tvoj mozak!'' Milica Todorović bila GRUBA prema Tanji Savić, ona joj odbrusila: Bolje da budeš kao JA!

Foto: ATA Images

Milica Todorović se nedavno vratila iz Crne Gore gde je imala nastupe kao i brojne njene kolege, a zatekla se i na nastupu drugarice Tanje Savić, kojoj je priskočila u pomoć.

- Tanju sam srela u hotelu u Bečićima i ona je sva tako flegma i ja sam joj rekla "Bože što mi nije tvoj mozak, bila bih jako srećna". I ona mi kaže "Pa trebala bi da počneš da se ponašaš malo kao ja, što se toliko sekiraš", a ja sam imala neki problem sa vozačem i kažem joj "pa kako da se ne nerviram", a ona mi kaže da to treba drugi da rešavaju, a ne ja. Kaže mi ona "Bolesna sam nešto, a radim večeras", ja joj kažem "Hoćeš da te šminkam meni je dosadno, jer sam došla dan ranije da se odmorim". Ona je kasnila kao i uvek pa sam ja malo grublje odradila taj posao - rekla je Milica za Pink i tom prilikom otkrila da li je imala neke udvarače na primorju:

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Milica Todorović o Tanji Savić i muškarcima

- Prišla su mi neka deca da se slikamo i to je to. Muškarci se plaše uspešnih žena. Ja bih volela da mi neko priđe, ali uglavnom sam ja ta koja priđe i kaže "e sladak si" i onda se oni uplaše i pobegnu. Treba mi vrlo stabilan dečko, dokle ja da budem muško. Neću da kažem da sam u svim vezama ja imala tu mušku energiju, ali ja sam jedna ostvarena i sposobna žena i čekam da se pojavi neki sposoban muškarac - rekla je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading