Jovana Jeremić veruje da će PRAVDA biti zadovoljena! Voditeljka jasna po pitanju starlete: Maja je u PANICI i strahu da će izgubiti SLOBODU!

Autor:

Zabava

03.08.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se za Republiku oglasila povodom slučaja Maje Marinković i pretnji koje je dobijala.

Jovana Jeremić veruje da će PRAVDA biti zadovoljena! Voditeljka jasna po pitanju starlete: Maja je u PANICI i strahu da će izgubiti SLOBODU!

Foto: E-stock, ST/P. Divac

Maja Marinković je danas bila sa saslušanju u policijskoj stanici 29. Novembar, gde je tri sata davala izjavu povodom pretnji koje je dobila voditeljka Jovana Jeremić, a po izlasku je rekla da o samom saslušanju ne sme da priča, a onda ponovo izvređala voditeljku.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Maja Marinković u policiji na saslušanju

Ovim povodom se za naš portal oglasila i Jovana, koja je istakla da Maji ne želi da daje na značaju, kao i da će organi reda i pravde sve rešiti, zbog čega je Marinkovićeva u strahu.

- Majine izjave ne komentarišem jer joj ne dajem publicitet. Daće joj organi reda i pravde. Dovoljno. Znam da je uzrujana zbog toga što je došao momenat da se svako ko radi loše privede poznaniku prava, ali Srbija je odavno prestala biti mafijaška država. Niko više ne može da mafija u Srbiji nekažnjeno. Sve njene izjave sada su izjave u panici, bunilu i zasnovane na ogorčenosti i strahu da ne izgubi slobodu. Ništa nije argumentovano. Nikada starlete iz kriminogenih miljea niti nemoralne osobe neće biti deo najgledanijeg i najuticajnije jutra u Srbiji. Moje jutro je jutro za primer. Baš suprotno, sve što ima veze sa takvim opskurnim načinom pojavljivanja u medijima biće zabranjeno u emisijama koje ja vodim i uređujem. Svako ima pravo da bude nemoralan, samo ja u tome neću da mu pravim društvo - jasna je bila Jovana.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Jovana Jeremić o Maji Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading