EKSKLUZIVNO Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju TREĆE DETE! Supruge braće Rokvić trudne u ISTO VREME, dupla radost u porodici!

Autor:

Zabava

05.08.2022

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su Marko i Sara Rokvić objavili da čekaju drugo dete, radosnim vestima u popularnoj porodici nije kraj!

EKSKLUZIVNO Nikola Rokvić i Bojana Barović čekaju TREĆE DETE! Supruge braće Rokvić trudne u ISTO VREME, dupla radost u porodici!

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će poželeti dobrodošlicu svom trećem detetu, ekskluzivno saznaje Republika!

Nakon ćerkice Leone i sina Simeona, porodici Rokvić pridružiće se još jedan član, a zanimljivo je i to da je Nikolin mlađi brat Marko pre samo nekoliko dana sa javnošću podelio lepe vesti, kada je otkrio da on i njegova izabranica Sara čekaju drugo dete!


Marko i Sara nakon sina Despota dobiće devojčicu, a još uvek nije poznato kog pola će biti Nikolino i Bojanino treće dete.

Foto: ST/N.MANDIĆ

Marko Rokvić

 

Marko i Sara nisu mogli da sakriju sreću nakon saznanja da će Despot dobiti sestru, pa su sa javnošću podelili snimak radosnog trenutka, a Sara je otkrila da im se ispunila velika želja:

- Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima. Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama - napisala je Sara uz snimak trenutka kada porodica saznaje radosne vesti.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading