Nataša Bekvalac priznala da je puna OŽILJAKA! Pevačica OČAJNA: Nisam želela da mi ćerke odrastaju bez OČEVA!

Autor:

Zabava

04.08.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam zamišljala da će moja deca odrastati bez očeva

Nataša Bekvalac priznala da je puna OŽILJAKA! Pevačica OČAJNA: Nisam želela da mi ćerke odrastaju bez OČEVA!

Foto: republika.rs

Nataša Bekvalac ovo leto radi punom parom, pa je na turneju povela i ćerke Hanu i Katju, s kojima provodi svaki slobodan trenutak.

Foto: printscreen/instagram.com

Nataša Bekvalac sa ćerkama 

Kako ističe, više je tužna nego srećna, te priznaje da nikad nije zamišljala da će joj deca odrastati bez očeva.

- To što sam ja pozitivna osoba i što sam generalno nasmejana ne znači da nisam trajno oštećena. Tri puta ti se desi da ne uspeš u onom o čemu si maštala. Nemojte misliti da moje srce ne broji ožiljke i da nisam u nekim trenucima mnogo tužna što nemam porodicu onakvu o kakvoj sam maštala. Nisam sigurno maštala da moja deca odrastaju bez očeva. Naravno da će to ostaviti na tebi traga, ali meni je život nekako namestio da sam roditelj i to da imam veliko i malo dete. I da sam samohrani i samostalni roditelj i da bukvalno mislim, da nemam njih dve tako zahtevne, kao što jesu, da bih podlegla. Depresija mi je bila preko potrebna, znaš ono, bukvalno mi treba pet dana da legnem. Da legnem, ugasim svetlo, da se ne kupam, niko da mi ne dolazi, hoću da budem u depresiji, a ne mogu jer Keti treba ujutru u školicu, Hana mi ima problem ne znam ni ja tamo. Mene je natempirao bog da budem ovakva - rekla je Nataša, pa se osvrnula na nedavno druženje njene ćerke Hane sa ćerkom Zdravka Čolića Unom:

Republika

Foto: Instagram-bekvalceva

Nataša Bekvalac

- Budući da su u pitanju deca javnih ličnosti, ja sam se trudila da se to ne raširi jer mnogo poštujem tuđu privatnost. Deca su se izabrala i deca se druže i eksponiraju se u dozi u kojoj one to žele, a ja sam tu da podržim ne samo njihovo prijateljstvo nego svako biće koje Hana dovede kod nas. Bilo čije da je dete. Volim da znaju kad su kod nas da su bezbedne, volim da se skupljaju svi kod nas, prvo što ja nisam mogla nikada da dovodim društvo kući. Mislim da me smatraju kul mamom - zaključuje Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading