BOLNA ispovest Biljane Sečivanović kida dušu! Pevačica se godinama lečila od STERILITETA, a onda je doživela stravičnu TRAGEDIJU, njegovu SMRT nikada nije prebolela!

Autor:

Zabava

04.08.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Sečivanović preživela je brojne porodične tragedije.

BOLNA ispovest Biljane Sečivanović kida dušu! Pevačica se godinama lečila od STERILITETA, a onda je doživela stravičnu TRAGEDIJU, njegovu SMRT nikada nije prebolela!

Foto: ATA Images

Pevačica Biljana Sečinović u poslednjih nekoliko godina doživela je brojne porodične tragedije, a kako kaže zbog svog sina Mateje je iz svake situacije izlazila jača.

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Sečivanović

Naime, Biljana se godinama lečila od steriliteta, a kada je zatrudnela, njen partner i otac deteta ju je napustio. Ipak, uspela je uz podršku svojih roditelja da se izbori sa svim, rodi dete i bude samohrana majka. Međutim, dan kada se porodila bio je i za nju najtužniji jer je preminuo sin njene rođene sestre.

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće, sina moje rođene sestre Nikolu - svojevremeno je ispričala Biljana.

Republika

Foto: ATA Images

Biljana Sečivanović preživela je brojne teške periode

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak - rekla je Biljana pre nekoliko godina u svojoj ispovesti.

13 godina kasnije je njena sestra rodila devojčicu, a potom i dečaka, nakon čega je nažalost saznala da boluje od raka dojke, što je u potpunosti poremetilo Biljanu koja je dala sve od sebe da joj karijera ne ispašta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading