Dara RASKRINKANA! Kune se da nema poroke, a na nastupu ne ispušta VISKI i CIGARU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara se tokom nastupa opuštala iza scene, pa je pila viski i pušila cigarete krijući se od publike

Dara RASKRINKANA! Kune se da nema poroke, a na nastupu ne ispušta VISKI i CIGARU! (FOTO)

Foto: GO Grocka

Pevačica Dara Bubamara uhvaćena je dok se u pauzi tokom nastupa opuštala iza scene, pa je pila viski i pušila cigarete krijući se od publike! Paparaco Republike uslikao je pevačicu dok se odmarala između dva bloka pesama, a saradnici su joj obezbedili flašu žestokog pića.

Foto: Privatna arhiva

 

Ništa ne bi bilo nimalo neobično da Novosađanka u više navrata nije naglašavala da nema poroke i da vodi zdrav način života, međutim, kad tezgari, sve je drugačije.

Foto: Privatna arhiva

 

Folk pevačica nastupila je na zatvaranju festivala Gročanske svečanosti, koja se održala na Dunavskom keju u Grockoj, pa je napravila spektakl jer je ređala svoje najveće hitove.

- Kada je videla koliko ljudi je došlo na njen koncert, Dara nije skidala osmeh. Pozdravila je okupljene, pa počela da ređa hitove. Čim je napravila prvi predah, zapalila je cigaretu i nije ispuštala čašu viskija iz ruke. Iako su joj sve vreme prilazili fanovi da se slikaju s njom, ometajući je u uživanju u cigaretama i alkoholu, ona je sve uspela da ispoštuje, pa je pozirala s fanovima.

Foto: Privatna arhiva

 

Pred sam izlazak na binu Dara je spustila viski i zaputila se spremna da zapali masu, a jednom kolegi iz benda rekla je da moraju da naprave spektakl za pamćenje - kaže nam izvor koji je bio na licu mesta.

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, na Dunavskom keju u Grockoj bili su organizovani nastupi kulturno-umetničkih društava, koncerti naših muzičkih zvezda, Reli oldtajmera, kao i razne sportske aktivnosti, ali i kuvanje riblje čorbe "Zlatni kotlić Dunava".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading