Slika iz DETINJSTVA braće Rokvić tera suze na oči: Nikola pokazao detalj iz prošlosti, pa se obratio VANBRAČNOM sinu Marinka! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić imao je emotivnu poruku za brata Daria Rokvića!

Slika iz DETINJSTVA braće Rokvić tera suze na oči: Nikola pokazao detalj iz prošlosti, pa se obratio VANBRAČNOM sinu Marinka! (FOTO)

Foto: facbook printsvreen

Pevač Nikola Rokvić posvetio je bratu Dariu Rokviću emotivnu čestitku povodom njegovog rođendana. Naime, na Instagram profilu Rokvić je objavio fotografiju na kojoj je pozirao sa Dariom i Markom, a uz nju je dodao i sliku iz detinjstva. 

Republika

Foto: ST/N. Mandić, Facebook/Dario Rokvić

Dario Rokvić i Marinko Rokvić

 

Emotivnim rečima poželeo je bratu najsrećniji rođendan, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. 

- Brate naš volimo te!!! Živ i zdrav nam bio!!! - napisao je Nikola. 

 

 

Podsetimo, Nikola je nedavno otkrio da je bio u rodnom mestu svog pokojnog oca Marinka Rokvića, kao i da ga je sve što je tamo videlo setilo na detinjstvo, a sudeći po komentarima, na njegove reči su se mnogi rasplakali.

 

 

- Jako emotivna dva dana u Bosanskom Petrovcu u mom Koluniću, slike iz detinjstva se samo vraćaju… Drago, Bosa, Marinko, Slavica, Marko, Dujo, Dragana, Branka, Gliša, Osmo, Dane, Tiho, Niko, Mara, Ismet kao da su tu svi zajedno… Ova livada je za mene kao petogodišnjaka bila beskonačno prostranstvo! Osećao sam se kao da je ceo svet moj! Radost, ljubav, toplina i osmeh! I dalje verujem samo u to! Ništa drugo neću, jer ovde žive dobri ljudi!!! Sinoć je moja poseta krunisana divnim koncertom, koncertom ljubavi i radosti! Koncertom na kom sam imao prvi put veliku tremu, jer sam znao i osećao da me moj Marinko i Drago gledaju! Znam da se ponose sa svima nama! Ponosni su na Petrovac, Kolunić i Bujadnice!! VOLIM VAS!!!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading