Miljana Kulić HITNO hospitalizovana: Marija ne sme da je poseti, zdravstveno stanje joj se POGORŠALO nakon operacije ŽELUCA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika Miljane Kulić iz Urgentnog centra ledi krv u žilama!

Miljana Kulić HITNO hospitalizovana: Marija ne sme da je poseti, zdravstveno stanje joj se POGORŠALO nakon operacije ŽELUCA! (FOTO)

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić

Bivša zadrugarka Miljana Kulić nedavno je imala operaciju želuca u Turskoj, nakon koje joj je opasno pozlilo, zbog čega nije mogla da prisustvuje emisiji ,,Zadruga - Narod pita". Međutim, stvar se dodatno zakomplikovala, pa se njena majka Marija Kulić oglasila na Instagram profilu. 

 

Naime, kako je Marija objasnila, zdravstveno stanje njene ćerke se znatno pogoršalo od posete Beogradu, zbog čega je završila na hospitalizaciji. 

- Miljana je od sinić u Urgentnom centru i nije dobro. Do pre pola sata smo bili sa njom, više ne dozvoljavaju zbog korone - napisala je Marija na Instagramu.

 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram Miljana Kulić

BOUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

30.07.2022 10:26

Operacija je rizična. Neki su i život gubili.