U JAKIM BOLOVIMA! Vesnu de Vinču IZBOLE PČELE: Lice joj u OTOCIMA, usne samo što ne PUKNU - "Ljudi, ovo je TRAGIČNO" (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna de Vinča susrela se sa jezivim bolovima!

U JAKIM BOLOVIMA! Vesnu de Vinču IZBOLE PČELE: Lice joj u OTOCIMA, usne samo što ne PUKNU - "Ljudi, ovo je TRAGIČNO" (FOTO)

Foto: ATA Images

Vesna Jugović

Vesna de Vinča, vlasnica modne agencije, šokirala je sve videom na Instagramu na kom se vidi da je sva podbola i otečena.

 

 

Kako je objasnila, nju su ujele čak tri pčele i to za gornju usnu, koja joj je otekla.

- Dragi moji, ovo je tragi-komično! Ovo ovde gore nije botoks, nije ono... Nije, nije, nije. Ujele su me tri pčele! Ovde na brodu. Jao, jao... Tuga! U šoku sam - navela je Vesna de Vinča, negirajući da je imala bilo kakvu estetsku korekciju.

 

Podsetimo, Vesna de Vinča poslednjih godina je na posebnom režimu ishrane i o tome obaveštava javnost. Naime, otkako je pročitala knjigu doktora Rudolfa Brojsa, koji je ovom metodom 50.000 ljudi navodno izlečio od kancera, vlasnica kompanije "Mis Ju" redovno pribegava najstrožem postu - ne jede po 40 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading