Jovana Jeremić GRCA U SUZAMA uživo u programu: Voditeljka Pinka progovorila o PRETNJAMA zbog Maje Marinković! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Jeremić u jutarnjem programu prolila je more suza!

Jovana Jeremić GRCA U SUZAMA uživo u programu: Voditeljka Pinka progovorila o PRETNJAMA zbog Maje Marinković! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

U današnjoj emisiji "Novo Jutro" voditeljka Jovana Jeremić kroz suze je proogovorila o pretnjma koje je dobila zbog čega je juče podnela prijavu protiv javnosti nepoznate osobe. 

 

Ona je poručila da će ovaj slučaj isterati do kraja i da veruje da će nadležni organi pronaći osobu koja joj je pretila, ali da sigurno neće prestati da priča o starletama, te da je nikakve pretnje neće zaustaviti u tome da radi svoj posao. Dok je pričala o tome kako je pomenute poruke dobila dok je njena trogodišnja ćerka sedela pored nje, Jovani su zasuzile oči i rekla je da je sramota da neko uopšte preti majci malog deteta.

Podsećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sledeće sadržine:

Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci.

S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić u suzama

 

- Ćutiš, fu*so. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku**em za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš ku**eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - rekao je nepoznati muškarac.

Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. Je*ote život, nije li te stid. Uništićemo te iz "Principa". Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u pi*ku jebem. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina - navodi se u pretećim porukama upućenim Jeremićevoj.

Komentari (0)

Loading