SKINULA SE IVANA ŠOPIĆ: Voditeljka pokazala ZMIJSKO TELO, muškarcima digla pritisak na 200, ovakvu je ne viđate svaki dan! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić se skinula u kupaći, pokazala izvajano telo!

SKINULA SE IVANA ŠOPIĆ: Voditeljka pokazala ZMIJSKO TELO, muškarcima digla pritisak na 200, ovakvu je ne viđate svaki dan! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" Ivana Šopić otišla je na letnji odmor, a tom prilikom odlučila je da se potpuno opusti sa prijateljima. Naime, Šopićeva je odlučila da odmor iskoristi za putovanja, o čemu redovno obaveštava svoje pratioce na Instagram profilu. 

Ivana Šopić je sada na svom Instagram profilu objavila par fotografija sa Zlatibora u žutim helankama i topu i raspalila maštu svojim pratiocima. Duga plava kosa je njen zaštitni znak, a preplanulo telo i bujne grudi su prosto zapalile masu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

Ona je pozirala pored automobila u sportskom izdanju i njena izvajana linija je bila u prvom planu, te oduševila mnoge budući da je u ovakvim izdanjima ne viđamo na televiziji dok vodi emisije.

Nakon toga Ivana je objavila provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu, u kom je pokazala izvajano telo. Šopićeva je pobrala sve simpatije, a prisutnim muškarcima je oduzimala dah. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading