Nikola Rokvić RASPLAKAO naciju i region! Posetio RODNO mesto pokojnog oca, njegove reči pogađaju: Kod najdaljih brda, kuća je moja stara! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić emotivan u rodnom mestu svog oca i mestu gde je odrastao.

Nikola Rokvić RASPLAKAO naciju i region! Posetio RODNO mesto pokojnog oca, njegove reči pogađaju: Kod najdaljih brda, kuća je moja stara! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Poznato je da je Nikola Rokvić veoma vezan za svoju porodice i da veoma poštuje svoje korene, zemlju u kojoj živi i veru, što neretko deli sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Rokvić

On je sada otkrio da je bio u rodnom mestu svog pokojnog oca Marinka Rokvića, kao i da ga je sve što je tamo videlo setilo na detinjstvo, a sudeći po komentarima, na njegove reči su se mnogi rasplakali.

- Tamo kod najdaljih brda, gde sunce noću se krije, kuća je moja stara…

Jako emotivna dva dana u Bosanskom Petrovcu u mom Koluniću, slike iz detinjstva se samo vraćaju… Drago, Bosa, Marinko, Slavica, Marko, Dujo, Dragana, Branka, Gliša, Osmo, Dane, Tiho, Niko, Mara, Ismet kao da su tu svi zajedno… Ova livada je za mene kao petogodišnjaka bila beskonačno prostranstvo! Osećao sam se kao da je ceo svet moj! Radost, ljubav, toplina i osmeh! I dalje verujem samo u to! Ništa drugo neću, jer ovde žive dobri ljudi!!! Sinoć je moja poseta krunisana divnim koncertom, koncertom ljubavi i radosti! Koncertom na kom sam imao prvi put veliku tremu, jer sam znao i osećao da me moj Marinko i Drago gledaju! Znam da se ponose sa svima nama! Ponosni su na Petrovac, Kolunić i Bujadnice!! VOLIM VAS!!!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading