Kaja Ostojić ŠUTNULA fudbalera, pa postavila jasne CILJEVE: Hoću INTELEKTUALCA!

Autor:

Zabava

28.07.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić o novom partneru.

Kaja Ostojić ŠUTNULA fudbalera, pa postavila jasne CILJEVE: Hoću INTELEKTUALCA!

Foto: printscreen/instagram.com

Pevačica Kaja Ostojić nedavno je raskinula trogodišnju vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, inače igračem Rijeke, pa otkrila kakav bi trebalo da bude njen budući partner.

Republika

Foto: Instagram.com

Kaja i Mateo Pavlović raskinuli

- Nedostajala mi je Srbija. Nedostajala mi je porodica, prijatelji, izlasci. Trenutno uživam da budem sama. Svi mi govore da izgledam bolje nego ikad. Skoro 12 godina nisam bila bez dečka. Nisam ni znala kako je to biti sama. Sada više nikome ne polažem račune - rekla je Kaja, koja je preponosna na ćerku Nikolinu:

Republika

Foto: instagram.com/nikolinadragojlovic

Kaja i Nikolina

- Nikolina više liči na oca, ali od mene je nasledila ono najbolje. Ponosna sam što mi je ćerka i imam puno poverenja u nju - rekla je ona i priznala da joj je ćerkin otac Nikola nedostajao, ali ne kao muškarac.

Republika

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Kaja o bivšem mužu

- Nedostajao mi je tokom njenog odrastanja, ponajviše finansijski. Nedostajala joj je očinska figura, ali uspeli smo i bez njega - rekla je. 

Kako kaže, do sada su je privlačili sportski tipovi muškaraca, ali sada traži nešto drugačije.

- Volim sportiste, jer fizički izgledaju odlično i nema ništa lepše od osobe koja se profesionalno bavi sportom. S druge strane, sada mi treba neko ko mi može parirati intelektualno, a da nije iz te branše - poručila je pevačica, prenosi Rijeka danas.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Kaja Ostojić

Podsetimo, Mateo i Kaja su svoju romansu započeli 2019. godine, a nedavno je ona na svom Instagram profilu objavila da više nisu zajendo.

- Mateo i ja smo okončali emotivnu vezu. Ovim povodom se nadalje neću oglašavati. Zamolila bih sve medije da imaju razumevanja i poštuju našu privatnost. Hvala puno, vaša Kaja.


BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

28.07.2022 13:12

Nikome ne polažem račune, konačno sam slobodna, tako se dobro osećam! Posle pet minuta- treba mi intelektualac da može da mi parira... sestro slatka, izgubila si kompas. I mnogo mi je žao takvih kao ti.