Miki Manojlović odrastao je u SIROMAŠTVU, majka mu je bila TEŠKO BOLESNA, a sada je NAJPLAĆENIJI glumac!

Autor:

Zabava

28.07.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak život Mikija Manojlovića.

Miki Manojlović odrastao je u SIROMAŠTVU, majka mu je bila TEŠKO BOLESNA, a sada je NAJPLAĆENIJI glumac!

Foto: youtube.com/printscreen

Nije tajna da je Miki Manojlović najplaćeniji glumac u Srbiji, a da bi došao do toga prošao je trnovit put kroz život.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Miki Manojlović

Naime, Miki je rođen u Nišu, a njegova majka je zbog komplikacija jedva preživela porođaj. Jednom prilikom su njegovi rditelji otkrili da su želeli šestoro dece, ali da se njegova majka teško razbolela, dobila je tuberkulozu i dve godine je bila u koritu.

Republika

Foto: printscreen

Miki Manojlović imao teško detinjstvo

U tom periodu, Mikija je čuvala baka Mari, Francuskinja, koja je uvek vodila računa da deca budu uredna, čista i lepo obučena. Snalazila se, prodavala je muževljeva odela kako bi deci kupila nova, a Miki je sa njom govorio isključivo na francuskom jeziku.

Odrastao je u siromaštvu, a ljubav prema glumi je oduvek osećao. Svoje detinjstvo je proveo u pozorištu, a Akademiju je upisao bez obzira na to što su roditelji želeli da upiše Prirodno-matematički fakultet.

Republika

Foto: S.T/D.Kadić

Miki Manojlović najplaćeniji glumac

Glumac se prvi put oženio sa koncert majstorom Iskrom Uzelac sa kojom ima ćerku Čarnu. Drugi put je pred oltar stao sa Tamarom VUčković, upravnicom Jugoslovenskog dramskog pozorišta koju je upoznao na predstavi ''Zločin i kazna'', a iz njihove ljubavi se rodio sin Ivan.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je svojevremeno Manojlović i otkrio kako je uspeo da od 1992. godine otkad je braku sa Tamarom očuva porodicu i ljubav:

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Manojlović se ženio dva puta

- Trudim se da sačuvam svoju porodicu vaspitanjem, što je sigurno uticaj mojih roditelja, ali i mojih dobrih i loših iskustava koja su bila presudna. U svim godinama koje su za nama uspeo sam da se sačuvam, a moja unutrašnja potreba da se pomogne drugima je mnogo važna. Trudio sam se da svoju decu učim toleranciji, ali ne znam koliko sam u tome uspeo - ispričao je Miki za Story i naglasio:

Republika

Foto: ATA Images

Supruga Mikija Manojlovića

- Odnosi u porodici su veoma važni za svakog čoveka, kao i odnosi prema bližim i daljim ljudima, naoko drugačijim, ali u stvari istim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading