PREMINUO brat Aca Pejovića! Pevač ne može da se oporavi od PORODIČNE TRAGEDIJE!

Autor:

Zabava

28.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović prisetio se tragedije koju nikada neće zaboraviti.

PREMINUO brat Aca Pejovića! Pevač ne može da se oporavi od PORODIČNE TRAGEDIJE!

Foto: Printscreen RTV Pink

Aco Pejović

Aco Pejović jedan je od naših najpoznatijih i natraženijih pevača, ali put do slave i uspeha nije bio nimalo lak. Naime, Aco je napustio porodični dom sa svega 14 godina, kada se iz Prijepolja preselio u Podgoricu kako bi se školovao, a tamo je živeo u školskom domu.

Republika

Foto: ATA Images

Aco Pejović

1976. godine je njegova majka imala blizanačku trudnoću, a na porođaju je greškom lekara jedna beba umrla. Brat koji je preživep je dobio ime Radojia po junaku iz epske pesme ''Mali Radojica''.

- Mada je i tada postojao ultrazvuk, čuveni lekar iz Beograda nije video da je reč o dve bebe i ta katastrofalna greška dovela je do tragičnog ishoda jer se jedna beba bukvalno ugušila. Brat koji je uspeo da preživi imao je samo kilogram i četiristo grama na rođenju, a dobio je ime Radojica, po čuvenoj narodnoj epskoj pesmi "Mali Radojica", o čijoj je hrabrosti i izdržljivosti ispevana legenda. Vremenom sam to prihvatio kao Božiju volju - rekao je Pejović jednom prilikom i dodao:

Republika

Foto: Promo

Aco Pejović o bratu

- Ne pitam sebe šta bi bilo kad bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu da učinim za njega - zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sada, ne znam da li je to u redu ili nije, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš. Zato smo svi mnogo pazili mlađeg brata, koji je danas momčina od dva metra i bavi se košarkom u našem rodnom gradu - rekao je Pejović.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aco Pejović o porodičnoj tragediji

Kako je tada rekao  nikada neće zaboraviti bol i šok koji su svi osetili.

- To je bio šok za sve, ali i za mene koji sam bio klinac. Prošlo je mnogo godina, ali jedna slika mi je ostala urezana u sećanje - kako otac izlazi uplakan iz bolnice. Bio sam dete i to me je mnogo pogodilo, da moj otac plače. Nikada neću zaboraviti očeve suze - iskren je bio pevač, prenosi Stil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading