I četiri godine od ubistva MIŠE OGNJANOVIĆA njegova UDOVICA NEUTEŠNA! Sanja Papić objavila potresne slike i poruke! (FOTO)

Autor:

Hronika

28.07.2022

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Ognjanović je ubijen pre četiri godine.

I četiri godine od ubistva MIŠE OGNJANOVIĆA njegova UDOVICA NEUTEŠNA! Sanja Papić objavila potresne slike i poruke! (FOTO)

Foto: e-stock/J. JOVANOVIĆ, Tanjug/S. Radovanović

Danas se navršava tačno četiri godine od ubistva advokata Miše Ognjanovića a njegova udovica Sanja Papić rastužila je sve objavom na svom Instagram profilu. 

- Zauvek u našem srcu, zauvek sa nama - napisala je Papićeva, a potom podelila i fotografiju Miše Ognjanovića kako drži u naručju njihovu ćerkicu.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/misssanjapapic

Sanja Papić, objava

 

Porodica je na četvrtu godišnjicu izašla na groblje, gde su održali parastos ubijenom advokatu.

Podsetimo, Ognjanović je ubijen 28. jula 2018. godine, u prolazu između zgrada u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu, u trenutku kada se sa sinom vraćao kući. U ranim popodnevnim satima dvojica napadača sačekala su advokata ispred zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu, a zatim mu je jedan prišao i ubio ga i to naočigled sina.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/misssanjapapic

Sanja Papić, objava

 

U pucnjavi je i ranjen Ognjanovićev najstariji sin Petar. On je tada zadobio povredu šake.

Mesecima se samo spekulisalo i o motivu, a utisak je i da istraga tapka u mestu.

Sumnjalo se da iza njegove likvidacije stoji jedna kriminalna organizacija.

Malo je poznato da je Ognjanović bio dugogodišnji inspektor beogradske policije. Napustio je MUP i okrenuo se advokaturi.

 

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/misssanjapapic

Sanja Papić, objava

 

Strahinja Stojanović, koji je ubijen pre dve godine u Beogradu bombom postavljenom ispod automobila nalazio se među osumnjičenima za ubistvo poznatog beogradskog advokata. On je nakon likvidacije saslušan i negirao je povezanost sa delom, a onda je ubrzo pobegao iz zemlje i skrivao se van nje gotovo do smrti.

Samo 14 dana nakon ubistva na Novom Beogradu, u Zemunu je pod Stojanovićev "audi" postavljena bomba, kada je smrt izbegao pukom srećom.

Dragoslav Miša Ognjanović je desetak dana pre nego što je ubijen rekao najboljim prijateljima da ga danima unazad prate dvojica muškaraca, a da je jedan od njih upravo Stojanović.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading