Razbolela sam se jer sam slikala ZAKLANE LJUDE: Vesna de Vinča progovorila o TRAUMAMA iz prošlosti

Autor:

Zabava

28.07.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna de Vinča gladovanjem izlečila štitastu žlezdu, obolelu od trauma koje je zadobila kao ratni izveštač

Razbolela sam se jer sam slikala ZAKLANE LJUDE: Vesna de Vinča progovorila o TRAUMAMA iz prošlosti

Foto: youtube.com/printscreen

Vlasnica kompanije "Mis Ju" Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča, otkako je pročitala knjigu doktora Rudolfa Brojsa redovno pribegava njegovoj metodi gladovanja, koja može da pomogne u izlečenju raznih bolesti, pa i onih najtežih.

Naime, sledeći njegova uputstva, 50.000 ljudi navodno se izlečilo od kancera, a Vesna je, kako kaže, nakon 40 dana najstrožeg posta, osim što je skinula 14 kilograma, regulisala i rad štitaste žlezde, koja joj je stradala od trauma koje je zadobila kao ratni izveštač.

Foto: printscreen/youtube.com/vratimolepoturekama

Vesna de Vinča

 


- Razbolela sam se zbog toga što sam na ratištu fotografisala zaklane ljude. Bilo je strašno! Niko normalan ne može to da podnese, pa mi je stradala štitasta žlezda - otkrila je Vesna, te ispričala kako se izlečila i koliko može bez hrane:

- Tada sam prvi put počela da gladujem. Prve godine nisam jela sedam dana, sledeće 14, one tamo 21, pa 28... Tokom korone sam imala više vremena za sebe, pa sam probala da gladujem 42 dana i uspela sam. Ove godine sam uspela 40 dana. Kada ukrotite tu životinju u sebi koja hoće da jede i pije, sve će biti mnogo bolje. Dan ili dva sam imala nesanicu, a nijednog trenutka nisam bila umorna, samo mi je rasla energija. Svakog jutra ustanem u šest, utrljam zeolit na desni, a potom popijem vodu. To radim i pred spavanje. Potom skuvam čaj od žalfije, u koji ponekad dodam mentu, matičnjak i kantarion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading