DA LI JE OVO REALNO? Aleksandra Jeftanović pokazala lice BEZ TRUNKE ŠMINKE, svi se pitaju kako je ovo moguće! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Aleksandra Jeftanović napravila je haos na Instagramu fotografijama bez šminke!

DA LI JE OVO REALNO? Aleksandra Jeftanović pokazala lice BEZ TRUNKE ŠMINKE, svi se pitaju kako je ovo moguće! (FOTO)

Foto: Promo foto

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (46) podelila je sa svima putem društvenih mreža fotografije sa plaže. Naime, u Italiji uživa sa mužem, sinom i ćerkom, a fotografije sa odmora oduševile su sve.

"Da l' je moguće da si ovakva bez šminke, prelepa ženo", "lepotica moja", "uvek dama", neke su od poruka koje je dobila na Instagramu.

 

Voditeljka Aleksandra Jeftanović udala se za Aleksandra Sašu Švraku 2016. godine, a pre toga je četiri godine bila sa njim u vezi.

 

 

Podsetimo, Aleksandra je sa svojim izabranikom Aleksandrom dobila dvoje dece - Anu i Aleksu, ali njen suprug ne voli da se eksponira u javnosti, pa ljudi nemaju često priliku da ga vide na njenom Instagramu. Ipak, sada je napravila izuzetak. Naime, Saši je bio rođendan, što je bio i povod da Aleksandra podeli njihove porodične momente.

 

 

Podsetimo, voditeljka je ranije govorila kako je njen suprug stidljiv, pa i da ne voli da se njegove fotografije objavljuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading