GROBARI BI NAPRAVILI HAOS: Juventus šokirao navijače novim dresom! (FOTO)

Autor:

Sport

11.08.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna vest stiže iz Torina...

GROBARI BI NAPRAVILI HAOS: Juventus šokirao navijače novim dresom! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

U danu kada će srpski reprezentativac Filip Kostić postati i zvanično član torinske "Stare dame", Fudbalski klub Juventus prezentovao je javnosti treću garnituru dresova za sezonu 2022/23.

U najmanju ruku pristalice torinskih crno-belih ostali su iznenađeni, videvši da će njihovi ljubimci naredne sezone nastupiti u opremi kojom preovladava crvena boja.

Jedan od glavnih manekena nove, treće garniture dresova bio je drugi srpski reprezentativac, Dušan Vlahović.

Foto: Twitter.com/Italian Football TV

Dušan Vlahović promoter novog dresa Juventusa za sezonu 2022/23

 

Treba napomenuti da je je ovo prvi put kroz slavnu istoriju najtrofejnijeg kluba Italije, da jednom garniturom dresova preovladava crvena boja. Znali su Torinezi da pored uobičajene crno-bele kombinacija igraju i u opremi roze boje, plavo-žute, bele, ali crvene nikada.

Inače, beogradski Partizan svoj dobro poznati vizuelni identitet, tj. crno-belu boju dobio je 8. marta 1959. godine. Beogradski klub se tog dana prvi put pojavio u opremi danas uobičajenog kolorita, a najzaslužniji za to je upravo torinski Juventus. Naime, nakon Kupa karnevala koji je odigran u Vijaređu, predsednik torinskog kluba Umberto Anjeli je, oduševljen igrama Partizana, beogradskom klubu poklonio dve garniture dresova u crno-beloj boji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
VALJAK

11.08.2022 11:24

JUVE -TO JE NAS BRATSKI KLUB PLUS CSKA -MOSKVA I PAOK ! TREBA VELIKA SARADNJA SA NJIH ! ALI IMAMO NESPOSOBNU UPRAVU ! TREBA RAZMENA IGRACA ,TURNIRI I DR. PRIPREME

Realnost

11.08.2022 13:46

Nije bas tako da su,, GROBARI " najgori. A sta bi uradili ,,Cigani"