Ozbiljan udarac: Večiti rivali žestoko kažnjeni!

Autor:

Sport

05.08.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno i crno-beli će morati priličnu sumu novca da uplate na račun krovne fudbalske ogranizacije.

Ozbiljan udarac: Večiti rivali žestoko kažnjeni!

Foto: Starsport

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku po pitanju kazni koje se odnose na prva tri kola nacionalnog šampionata.

Usled korišćenja pirotehničkih sredstava u uvodnim mečevima Mozzart Bet Super lige Srbije, a posebno jer je navedeni događaj doveo do kašnjenjenja početka susreta u Lučanima, Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjena je sa ukupno1,3 miliona dinara.

Foto: Starsport

Delije

 

Iz istog razloga kažnjen je i Partizan, ali su disciplinski organi odlučili da kazna bude nešto niža u odnosu na onu koja je izrečena Večitom rivalu, pa će klub iz Humske morati da uplati ukupno 800.000 dinara.

Republika

Foto: Starsport

Grobari

 

Da podsetimo, ekipa trenera Dejana Stankovića je na startu novog šampionata ostvarila četiri ubedljiva trijumfa, dok su crno-beli predvođeni novim trenerom Ilijom Stolicom stigli do svega jednog trijumfa uz dva remija i jendog poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading