Stravične scene koje NE ZABORAVLJA! Srđan Timarov o TRAUMI od koje podilazi JEZA: Krvi je bilo do KOLENA, Natapa se TRESLA i držala DVA ZUBA u rukama!

Autor:

Zabava

30.08.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Srđan Timarov i Nataša MIljković nikada neće zaboraviti povredu sina.

Stravične scene koje NE ZABORAVLJA! Srđan Timarov o TRAUMI od koje podilazi JEZA: Krvi je bilo do KOLENA, Natapa se TRESLA i držala DVA ZUBA u rukama!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, E-Stock

Bivši supružnici Srđan Timarov i Nataša Miljković razveli su se pre nekoliko godina, ali bez obzira na to su ostali u dobrim odnosima. Iz braka imaju sina Lazara, a jednu situaciju vezanu za njega nikada neće zaboraviti.

Foto: printscreen/instagram

Srđan Timarov i Nataša Miljković

Naime, jednom prilikom je Srđan otkrio da je njihov sin imao nezgodu kada je imao samo tri godine.

- Sada me vraćate u traumu koja je veoma velika. To je najveća trauma u mom životu. Ja sve mogu da trpim osim onoga što se deci dešava, drugo mi nije bitno. To se desilo 2012. godine. Kažu da je u tim situacijama potrebno roditelje smiriti, ali to nije lako. Ja se nisam smirivao pola godine posle toga - počeo je glumac izlaganje u emisiji "RTS Ordinacije" i dodao:

Foto: youtube.com/printscreen

Srđan Timarov

- Moj sin je, kao i mnogi dečaci, voleo da gura kamiončiće i autiće, od najmanjeg do najvećeg, da se saginje i da ih gura po kući ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini napolju. Tog dana je kamiončić gurao po najravnijoj površini, po asfaltu, ali je zapeo za nešto i pao preko njega - nastavio je Srđan.

- Pao je tako da ni usnu nije ogrebao, možda malo nos, ali je pao na asfalt i o njega izvadio oba keca sa sve korenom. Zvala me je žena i rekla: "Silazi odmah!". Bio je 4. septembar. Svi roditelji i sva deca su se okupili oko njega na igralištu, samo ja od njih nisam video šta se dešava. Te tri sekunde koliko sam trčao do tog mesta neću zaboraviti nikad u životu - ispričao je Timarov.

Foto: Printscreen/N1

Nataša Miljković

- Ugledao sam ga u krvi do kolena, i Natašu sa ispruženom rukom koja se tresla i dva zuba u njoj. On je tada imao tri godine. Ja sam odmah krenuo, nisam ni znao gde vozim. U tom slučaju smo nas dvoje, svesno ili nesvesno, nekako instinktivno sve radili kako treba. Odmah smo pozvali stomatologa, koji je naš prijatelj, da nas uputi gde da idemo i šta da radimo. Tu kreće utešni deo jer su nam doktori rekli da je bolje što ih je izbio iz vilice nego da ih je nabio u nju - zaključio je glumac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading