Pevačici preči PONOS od SINOVA! Brena RASTERALA decu, Stefan otišao od kuće, Viktora ucenjuje!

Autor:

Zabava

30.08.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Bobe Živojinovića nije bila za to da njen mlađi naslednik stupi u brak sa sadašnjom devojkom, pa ga je vređala, nakon čega je otišao iz vile na Bežaniji.

Pevačici preči PONOS od SINOVA! Brena RASTERALA decu, Stefan otišao od kuće, Viktora ucenjuje!

Foto: E-stock, ST/V. Lukić, D. Kadić

Mlađi sin pevačice Lepe Brene Viktor Živojinović raskinuo je veridbu s devojkom Bojanom Obradović, a kako smo saznali, majka ga je ucenila da se ne venčavaju i da može da zaboravi na nju ako je ne posluša!

Viktor je Breni rekao da mu se ne meša u odluke, to ju je pogodilo, pa ga je uvredila, nakon čega je otišao iz kuće i odvezao se autom u nepoznatom pravcu. Zvezda je, po svemu sudeći, rešila da prekine kontakt s obojicom sinova, s obzirom na to da je i sa starijim Stefanom bila slična situacija.

 

Foto: ATA Images

Viktor posle svađe otisao iz kuće

 

- Brena i njen stariji sin Stefan posvađali su se kad je prekinuo muzičku karijeru. Povukao se posle toga iz javnosti, imao je planove za novi biznis, a kako od majke nije imao podršku, stalno su se sva|ali, pa se odselio. Sada godinama živi van kuće, retko dolazi na Bežanijsku kosu, vide ga komšije tek kad su neki važni datumi u pitanju, rođendani i slično. Svi znaju da Brena ne da na sebe, da neće preko ponosa, pa čak i kad je dete u pitanju - priča nam upućen sagovornik i dodaje da se istorija sada ponavlja i s Viktorom:

 

Foto: eStock

Stefan je davno otišao da živi sam

 

- Mlađi Živojinović je hteo da se oženi Bojanom, rekao je Breni da hoće da napravi svadbu što pre, ali ona za to nije htela ni da čuje. Počela je da viče i ucenjuje: "Nisi ti još zreo za brak. Vi, deco, umesto da uživate, hoćete što pre da odrastete! Raskidajte veridbu, idite na putovanje, volite se. Ima vremena za brak. Ili tako ili se razilazite. Ako nećeš da me slušaš, idi kod nje, pa tamo živi." Tad je Viktoru pukao film, pa je otišao iz kuće pravo u svoj restoran, a onda i kod devojke. 

Kako smo saznali, u vili na Bežanijskoj kosi Brena je sada samo sa suprugom Bobom Živojinovićem i osobljem, koje dolazi da sređuje dvorište i kuću.

 

Foto: ATA Images

Brena je sad sama u kući sa suprugom Bobom

 

- Viktor s devojkom odavno iznajmljuje stan. Nije se vraćao otkako se desila svađa s Brenom, nju smo viđali kako ide do pijace, malo prošeta, Boba takođe, ali od dece ni traga ni glasa. Filip i Aleksandra su svraćali s detetom jednog popodneva, ali to je sve - priča naš izvor.

Inače, Brena je za medije rekla da Viktor i nije verio devojku, ali mnogi tvrde da je to samo zato da bi zataškala činjenicu da je došlo do svađe.

Viktor godinama sam sebe izdržava

Brenin stariji sin Stefan ne priča o tome čime se se u budućnosti baviti i krije novi posao kao zmija noge, dok se za Viktora odavno zna da je vlasnik jednog luksuznog restorana u centru Beograda. Kako mu jedan posao nije bio dovoljan, on je započeo i niz manjih, pa ima pune ruke posla. Sudeći po svemu, Viktor je finansijski odavno nezavisan, pa mu odlazak od kuće posle svađe s majkom nije teško pao.

Foto: instagram

Viktor odavno ima svoj biznis

 

Brena: Deca su mi prerano odrasla

Lepa Brena pričala je ranije za medije da su njeni sinovi Viktor i Stefan morali ranije da odrastu s obzirom na to da je ona javna ličnost, što je kroz život umelo da im bude teret.

- Moja deca su morala da odrastu pre svojih vršnjaka. Biti dete nekoga ko je javna ličnost samo je po sebi teret. Uvek su nekako markirana ta deca, upire se prstom u njih i nemaju uvek privatnost. Zato su Viktor i Stefan morali ranije da odrastu. Vaspitala sam ih da izdrastu u uzorne građane i ljude, da budu svoji i da nikada ne brukaju porodicu - rekla je tada pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading