Prija ODUVALA Brenu! Zarađuje TRIPUT VIŠE, samo od pregleda na Jutjubu zaradila nekoliko STANOVA!

Autor:

Zabava

23.08.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri na Jutjubu pesme imaju i do 50 miliona pregleda i od početka godine imala više od pedesetak nastupa, dok je Bobina supruga pevala na nekoliko lokacija.

Prija ODUVALA Brenu! Zarađuje TRIPUT VIŠE, samo od pregleda na Jutjubu zaradila nekoliko STANOVA!

Foto: E-Stock, ST/Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Prijović oduvala je svekrvu Lepu Brenu kada je zarada u pitanju, pa je od početka godine zgrnula tri puta više novca od nje! Kako Republika saznaje, Prija je od početka 2022. imala oko 50 nastupa, a samo od pregleda pesama koje ima na Jutjubu uplašen joj je novac za koji može da kupi raskošan stan u Beogradu. Dok Brena na pesmama koje su još davno okačene na njen zvanični profil ima tek po nekoliko miliona pregleda, Prijovićkini hitovi broje i do 50 miliona, od čega može da se ostvari dobra zarada.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

- Prija je u ovu godinu ušla radno, bukirala je tezge i nastupe preko celog leta, a čeka je na desetine nastupa do kraja godine. Imala je do sada oko 50 odrađenih slavlja, sve tezge su imale dobre honorare, a imala je dosta novca i od pregleda na Jutjubu. Brena je, s druge strane, imala malo nastupa, više je putovala i trošila novac, a od pregleda na Jutjubu nija imala zaradu. Samo nekoliko pesama ima dosta pregleda, ostale nisu dobro prošle, pa je Brena počela da kači sve reportaže, intervjue i scene iz filmova u kojima je kao mlada glumila da bi broj pregleda na samom kanalu rastao - kaže nam upućen sagovornik.

Foto: Republika.rs

Lepa Brena radi manje nego inače

Kako sada stvari stoje, Aleksandrine nove pesme za kratko vreme su ostvarile višemilionske preglede, a kad se pregledi spoje sa starim hitovima, cifra premašuje 100 miliona pregleda.

- Prija je dosad od pregleda zaradila sumu koju neki pevači ostvare kroz pet i više godina. Otkako je objavila nove pesme ima još više angažmana, a za razliku od svekrve, koja se baškarila na moru, imala je tezge skoro svake večeri. Najviše novca zgrnula je tokom letnje sezone, a već sada kreću i ponude za Novu godinu - kaže izvor i otkriva da se Brena olenjila kad su nastupi u pitanju:

Republika

Foto: instagram.com/aleksandra__official

Aleksandra Prijović zarađuje više od Lepe Brene

- Brena je imala nastupe, ali mnogo manje nego Prija. Brena se olenjila kad su nastupi u pitanju, neće da snima sada ni nove pesme, nego čeka da se pojave prave. Kolege su joj već nudile hitove, ali nije smatrala da su te pesme za nju, pa je pitanje kada će opet da počne nešto da snima.

Priji posao bitniji od muža i sina

Prošle nedelje kao bomba odjeknula je vest da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović potpisali papire za razvod, te da se pevačica seli i napušta porodični dom na Bežanijskoj kosi. Kako kruže gradske priče, Prija je sebi kupila stan u Beogradu i seli se sa sinom, a svađe su počele baš kad je počela svakodnevno da radi i da ne provodi vreme s porodicom.

Foto: Instagram.com

Prija sa Filipom i sinom

- Aleksandra je nedavno plakala jer joj je sin dok su sedeli u jednom restoranu rekao: "Mama, molim te nemoj da ideš", a baš tada je krenula na unapred zakazanu šestodnevnu turneju. Ne znam da je kupila stan, znam da ima onaj jedan u Vojvode Stepe, u kom je živela pre udaje. Filip joj je zamerao što je stalno na putu, što je briga za njega i sina, pa su se svađali na svakom koraku. Tako se i pročulo za priče o razvodu - otkrio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading