Nakon korekcije unutar vilice postale prave lepotice! Morale kod čika zube da srede HOROR zube! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović, Aleksandra Prijović, Milica Todorović i Emina Jahović samo su neke od onih koje stomatologa kuju u zvezde.

Nakon korekcije unutar vilice postale prave lepotice! Morale kod čika zube da srede HOROR zube! (FOTO)

Foto: Prinstkrin: Youtube

Mnoge velike zvezde, koje važe za najlepše žene na domaćoj javnoj sceni i idoli su mladih devojaka, ali i pevačica koje tek grabe ka estradi, na početku karijere izgledale su prosečno, a neke su čak imale i nedostatke koje su morale da koriguju. Većina poznatih prvo što uradi kad zakorači na javnu scenu jeste poseta stomatologu. Naizgled mala intervencija unutar vilice može da napravi veliku razliku, a najbolji primer za to su pevačice koje su postale prave lepotice, čim su potrošile prve hiljade evra da bi sredile zube i dobile novi osmeh. 

Osmeh ko u dive, a imala zube krive

Aleksandra Prijović pozabavila se zubima onda kada je postalo jasno da će biti jedna od vodećih mlađih zvezda na estradi.

Mladoj publici je zanimljivo kako je ona izgledala pre više od pet godina, odnosno kada se tek pojavila na audiciji "Zvezda Granda", kao i tokom takmičenja, jer sada ima potpuno novi lik i izgled za primer drugima.

Bila ružno pače, sad je pravo mače

Emina Jahović je jedna od retkih pevačica koja naizgled deluje prirodno iako je operisala sve što se operisati moglo, a zube je uradila po svetskim standardima. Jahovićeva nikada nije krila da je imala razne intervencije, ali postoje stare fotografije, kao i spotovi koji svedoče o tome kakve je zube Emina nekada imala i koliko su je novi zubi ulepšali.

I u Milice lepe vilice

Milica Todorović je započela karijeru kao klinka sa 13 godina, a njeni zubi su tada bili sitni i nesrazmerni s desnima. Kako je imala svega 15 godina kada je počela da pravi ozbiljnije korake na estradi, Milica nije želela da menja ono što joj se nije sviđalo u izgledu. Ipak, zubi i nove fasete su prvi došli na red kada je rešila da se pozabavi promenama. Zubi su bili prvi na listi i Milica sada ima jedan od najlepših osmeha na estradi.

Osmeh grubi zamenili novi zubi

Andreana Čekić je tek pre nekoliko godina ispunila veliku želju i stare zube zamenila novim. Stari su joj bili krivi i nisu bili reprezentativni za jednu estradnu zvezdu. Andreana je sada u potpunosti zadovoljna osmehom, ali i njena publika, koja podržava sve što radi za lepši izgled.

Od paklenog do holivudskog osmeha

Katarina Grujić danas ima holivudski osmeh, ali nije oduvek bilo tako. Ona je priznala da joj je smetalo kako njeni prirodni zubi izgledaju, pa je napravila promenu, kojom je veoma zadovoljna. Jedna od njenih jedinica bila je kriva i drugačije boje. I dalje internetom kruži fotka na kojoj se vidi da Kaći fale zadnji zubi, ali je ona je uložila mnogo da bi sve to korigovala i dobila ono što je htela.

Rada se mnogo više smeje sada

Jednu od najvećih promena, kada su zubi u pitanju, napravila je Rada Manojlović i to na samom početku muzičke karijere.

Kada se pojavila u "Zvezdama Granda", prvo što su joj je sugerisano, ako želi da bude zvezda, jeste da sredi osmeh. Nakon što je uradila zube, Rada je postigla željeni efekat, a spada u pevačice koje ne vole da menjaju lični opis, pa je po pitanju drugih korekcija ostala verna prirodnom izgledu.

Brena poklonila osmeh i Milanu

Brojne zvezde "Granda" su, prema savetu čelnika produkcije, završile kod stomatologa da bi bez kompleksa mogle da pevaju pred kamerama. Pričalo se da je Lepa Brena svojevremeno novi osmeh poklonila Milanu Stankoviću, koji je imao sličan problem sa zubima, kao i njegova tadašnja devojka Rada, pa se podvrgao zahvatu kojim su mu ispravljena dva zuba u gornjoj vilici koja su ranije štrčala. Milan je imao sitne zube, a fasete su nadomestile i taj nedostatak.

Starlete do lepote stopama pevačica

Starleta Soraja Vučelić postala je poznata nakon učešća u "Velikom bratu", gde je izgledala totalno drugačije nego danas.

Od prvog pojavljivanja na televiziji do danas drastično je promenila izgled, a prvo što je na sebi morala da menja jesu zubi, koji su sada besprekorni. Sve ostalo što je dorađivala u manjoj meri je uticalo na njen izgled u odnosu na to koliko je to učinila kompletno promenjena i donja i gornja vilica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading