PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DADILJE IZ PAKLA! Kruševljanka se tereti za otmicu bebe!

Autor:

Hronika

22.08.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Kruševcu je prošle nedelje podnela krivičnu prijavu protiv Kruševljanke J.J. (35), zbog krivičnog dela oduzimanje maloletnog lica.

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DADILJE IZ PAKLA! Kruševljanka se tereti za otmicu bebe!

Foto: Shutterstock

Ona se tereti za otmicu bebe.

Taj slučaj je potresao javnost 8. avgusta, kada je J.J., angažovana kao dadilja u porodci K. B. (38), bebu staru 40 dana odnela kod svog bivšeg partnera u naselju Mudrakovac, gde je policija i našla novorođenče.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Kruševcu "Novostima" je potvrđeno da je u toku predistražni postupak. Dadilju je K.B, da podsetimo, angažovala putem FB grupe "Mame Kruševljanke". Kako je posvedočila majka, na poziv za čuvanje bebe javilo se nekoliko žena, među njima i J.J.

- Došla je na intervju, tražila sam joj na uvid ličnu kartu, pitala da li mogu da fotografišem, rekla je da nema problema - ispričala je K.B. - Popričale smo, rekla mi je da čuvala bratovljevu i sestrinu decu. Probali smo dva sata, ona je bila super sa bebom. Uspavala je, opeglala veš, delovala je skroz normalno.-

Dadilja J.J. odradila je nekoliko smena. Jednom prilikom je, dodaje ova majka, ona otišla do prodavnice, a J.J. ju je čak zamolila da je zaključa, jer se tako "oseća sigurnije". I to je, pored više momenata, ulivalo sigurnost u pouzdanost angažovane bejbisiterke. Sa majkom bebe dogovoreno je da tog 8. avgusta novorođenče izvede u Pionirski park. To se i dogodilo. J.J. i beba su otišle iz stana, dok je K.B. ostala da očisti kuću sa idejom da im se pridruži malo kasnije.

- Čim je otišla u park, ona me je kontaktirala, slala mi je slike, evo "beba je super, spavka, milina"- ispričala je K.B. - Rekla sam "dobro, samo ga pokrij ako bude hladno". To je bila najnormalnija komunikacija. I onda posle nekog vremena, pitam da li stižete, ona je rekla "evo još jedan krug i tu smo". I tako je ona mene porukama zamlaćivala sve vreme, tu sam","blizu sam", i posle nekog vremena prestala je da se javlja, postala neostupna. Onda sam pozvala policiju.-

Policija je odmah krenula u potragu i dete je vrlo brzo nađeno. Bebu je dadilja J.J odvela u kuću svog bivšeg momka D.S. (40), a pre nego da se odigra drama, J.J. je u jednom trenutku ispričala K. B. da je imala pobačaj, dok je bila u vezi sa prethodnim partnerom. Majka oduzete bebe je i tešila dadilju zbog te situacije. U porodici bivšeg dadiljinog partnera D.S. u Mudrakovcu su bili izričiti u tvrdnji da nemaju veze sa nemilim događajem. To isto ispričao je i D.S.u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading