Cakana ČISTILA TOALETE pre popularnosti! Pevačica priznala da je svašta radila kako bi zaradila, otkrila i u šta je ULOŽILA prvi novac!

Autor:

Zabava

30.08.2022

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Radosavljević Cakana prvi put novac zaradila čišćenjem toaleta.

Cakana ČISTILA TOALETE pre popularnosti! Pevačica priznala da je svašta radila kako bi zaradila, otkrila i u šta je ULOŽILA prvi novac!

Foto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa

Dragica Radosavljević Cakana jedna je do naših najpoznatijih pevačica, nije poklela trendovima i u skladnju sa njima menjala muziku, već je ostala dosledna i verna sebi i svojoj publici. 

Republika

Foto: Republika.rs

Dragica Radosavljević Cakana

Pre pevanja, Cakana je na razne načine pokušavala da zaradi novac, a sama je priznala da joj je prvi posao bio preko Omladinske zadruge i to čišćenje toaleta.

- Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile - sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji ''Iz profila'' i otkrila da je svoj prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće:

Republika

Foto: Republika.rs

Dragica Radosavljević Cakana o poslovima sa početka karijere

- Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena.

Pevačica je priznala i da ne žali da da novac za krpice, te je otkrila da je nedavno kupila patike koje retko ko može sebi da priušti.

- Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh) - piznala je Dragica u pomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading