UBIJAM SE OD ALKOHOLA I NE JEDEM NIŠTA! Ana Nikolić taksisti ispričala kako se najbolje mršavi, pa ŠOKIRALA PRIZNANJEM!

Autor:

Zabava

29.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je naručila vožnju od kuće do salona za ulepšavanje, pa je vozaču objasnila kako je brzo smršala.

UBIJAM SE OD ALKOHOLA I NE JEDEM NIŠTA! Ana Nikolić taksisti ispričala kako se najbolje mršavi, pa ŠOKIRALA PRIZNANJEM!

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Pevačica Ana Nikolić rešila je da obelodani kako je posle trudnoće izgubila kilograme, pa je objasnila da je tajna u tome da što više pijete, a malo jedete!

Redakciji Republike javio se taksista kom je pevačica prilikom vožnje od njene kuće do jednog lokala za ulepšavanje rekla da se ubijala od alkohola i da je tako uspela da se steše.

- Anu sam vozio od kuće do jednog salona, mislim da je bio frizerski. Ona je prvo tražila da stanemo kod jedne trafike. Tu je pazarila cigarete i unučiće alkohola. Shvatio sam o čemu se radi kad se vratila u auto, a u kesi su zveckale staklene flašice. Odmah sam primetio da se radi o alkoholu.

 

Foto: Srpski telegraf/republika.rs

Ana Nikolić

 

- Pitao sam je ljubazno, kao što bih svaku stranku, da li je uzela žestoko piće, a odgovor me iznenadio. Pogledala me je u retrovizor i rekla: "A šta tebe boli ku*ac šta sam ja kupila?!" Ljubazno sam se izvinio i pokušao sam da okrenem na šalu. Tad joj je zazvonio telefon i počela je s nekim da se raspravlja oko termina za nokte - rekao nam je taksista na početku.

 

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić se valja na sceni

 

Kako nam je objasnio, nakon završenog telefonskog razgovora Nikolićka se taksisti obratila kao da prethodno nije ni bila nepristojna, pa mu je odala tajnu vitke linije.

- Samo je odjednom počela da mi priča kako je smršala. Rekla je: "Pazi, tajna moje vitke linije je jednostavna! Samo piješ, ne jedeš bukvalno ništa. Možda jedan obrok u toku dana i rezultati se najbrže vide. Dakle, ubijate se od alkohola i linija ima da bude savršena! Znam da možda nije najzdravija opcija, ali verujte da radi. Pričam iz ličnog iskustva."

 

Foto: Goran Doljančević

Ana Nikolić pije kad god joj se za to ukaže prilika

 

- Nasmejao sam se i rekao da je teretana s regulisanom ishranom verovatno mnogo bolja opcija, ali mi je ona rekla da za to nema vremena i da je ovo s alkoholom dijeta koja može svuda i u svako doba da se praktikuje - kaže nam sagovornik.

 

Otkazuju joj tezge zbog pijančenja

Nikolićka je u prethodnih nekoliko meseci imala malo nastupa za razliku od prošle godine, kada je sve prštalo od tezgi. Razlog za to je ponajviše činjenica da u javnosti redovno ima ispade koji se tiču pijanstava, s obzirom na to da je poslednja tri intervjua dala pijana, pa se teturala i jedva izgovarala reči. Ona je na svako pitanje novinara odgovarala nervozno, ljuto, a tokom nastupa na sceni se valjala po podu, vikala, falširala da bi nedavno i skratila nastup na sat vremena.

 

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić u izlasku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading