Voditeljka preko noći promenila život iz korena: Dragana Katić presekla, posle dve godine ponovo je tu! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.08.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić donela je odluku preko noći, rešila je da svoje telo dovede do savršenstva.

Voditeljka preko noći promenila život iz korena: Dragana Katić presekla, posle dve godine ponovo je tu! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Voditeljka Dragana Katić je neko ko i te kako vodi brigu o svom izgledu, kako zbog prirode posla kojim se bavi, a tako i zbog zdravlja.

Pre pandemije koronavirusa voditeljkina druga kuća je zapravo bila teretana, a sada posle dve i po godine, ona je rešila da se vrati starim dobrim navikama.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Katić Instagram

 

- Sa treninzima sam prestala kada je počela korona jer sam se plašila tada da idem u teretanu. Kako sam nedavno preležala virus, odlučila sam da ponovo krenem. Volim teretanu i atmosferu iste i baš mi je nedostajala - objasnila je Dragana za „Grand Online“.

- Motiv mi je da povratim staru kondiciju, kilažu i figuru. Navijam da u svemu tome uspem, bar je do sada tako bilo - priznaje voditeljka.

 

Budući da je Draganin željeni rezultati iziskuje odricanje od omiljene hrane i nezdravih namirnica koje su mnogima slaba tačka, Dragana otkriva da li je i ona među njima. 

- Pa mora sve zajedno, ali trening mi je uvek pomagao. Nisam se baš mnogo odricala, ali mislim da će sada biti drugačije. Ipak su tu lepe godine i trebće više rada - kazala je voditeljka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading